Friday, October 30, 2009

templaat 2

ma sain aru, et tegelikult nad tahavadki seda mida ma kartsin. ja kõik märgid näitavad seda. nad arvavad et ma olen siiani oma esialgse plaani juures. õnneks tähendab see ainult head, nad pole mul enam jälil, aga nad kardavad ikka veel. nad on siiani ettevaatlikud, sest ühel hetkel võib ju toimuda uskumatu ja kui see toimub, siis on juba hilja reageerida. või kas on? nad ei tea seda, kes seda teab ja sellepärast nad hoiduvad probleemidest. täiesti uskumatu, nad üritavad eemaldada kasvajat aga tuletavad eemaldamisega kasvajale endale meelde et ta on olemas. inimesed ka ju unustavad ära, nad arenevad edasi seest ja väljast, sõprade mõttes, ja siis tulevad 'ette vaatajad' ning tõmbavad nad tagasi minevikku. ja ärge lootke, et ta nüüd veel midagi edasi hakkab mõtlema. värk on selles, et tegelikult see oli ikkagi teie enda süü. ja te ei saa seda peatada, rong liigub, trummid põrisevad, ratas keerleb ja ta jõuab sinna kus olid unistused.

unistused ei kao. nad hääbuvad ja tulevad tagasi.

kui te tähele panete, siis saate aru et puu oksad on tegelikult ta juured, ja vastupidi, saate aru küll.

suffragette city


oh, leave me alone you know

ma pean sirgendama oma nägu, sest küpse puusaga tüdruk pani mu selgroo paigast.

Oh don't lean on me man, cause you can't afford the ticket
I'm back on Suffragette City
Oh don't lean on me man
Cause you ain't got time to check it
You know my Suffragette City
Is outta sight...she's all right

löö mind.

oh, henri ära ole ebaviisakas ja mine ära. ma ei saa sind praegu vastu võtta, mitte mingil juhul. narkomaan, ära jää siia magama, sest siin on ruumi ainult ühele ja sealt ta tulebki, sealt temake tulebki.

Ohhh, Wham Bam Thank You Ma'am!
A Suffragette City, a Suffragette City
Quite all right
A Suffragette City
Too fine
A Suffragette City, ooh, a Sufragette City
Oh, my Sufragette City, oh my Suffragette City
Oh, Suffragette
Suffragette!

తులే సీఅ

మా ఎఇ సా ఆరు మిస్ värk ఆన్, ఆగ ము టెక్స్ట్ ఆన్ మింగిస్ టిస్త్సుగుసేస్ కిర్జపిల్దిస్ కిర్జుతతుద్ కి తవలిసేల్ట్. Nõme కి కీగి మిదగి ఆరు ఎఇ సా. Nõme ఆన్ ఐనుస్ sõna మిద సి కిర్జపిల్ట్ వీల్ ఎఇ తున్నే. Täielik నలి.